Beuvink Administraties

Accountacy & Fiscaal AdviesDiensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

·         Volledige bedrijfsadministratie

U levert de administratie periodiek aan (op papier of digitaal), wij verzorgen de verwerking en de afhandeling richting derden, zoals bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting.

Tevens worden dan jaarlijks de jaarcijfers opgemaakt en, indien nodig of gewenst, de jaarrekening opgesteld. Aan de hand daarvan kan dan de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting worden ingediend.

·         Boekhouden online

Indien gewenst kunt u zelf (een gedeelte van) de boekhouding bijhouden. Dit kan dan online en daarvoor maken wij gebruik van het boekhoudpakket van Twinfield.

·         Salarisadministratie

Wij verzorgen de salarisadministratie via de salarissoftware van LoonPro. Daarmee kunnen we voor u maandelijks (of 4-wekelijks) de salarisspecificatie, aangifte loonheffingen en, indien nodig, de aangiften richting pensioenfonds verzorgen.

·         Alle soorten belastingaangiften

Wij verzorgen de volgende belastingaangiften:

- Omzetbelasting

- Loonheffingen

- Inkomstenbelasting

- Vennootschapsbelasting

- Dividendbelasting

- Duitse omzetbelasting

Tevens kunnen wij u met fiscaal advies in bovenstaande belastingaangiften bijstaan.

·         Jaarrekening deponering bij de Kamer van Koophandel

Voor BV’s is het verplicht om jaarlijks de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

·         Debiteurenbeheer en verder     

Als wij voor u de boekhouding verzorgen, is het ook mogelijk om door ons het debiteurenbeheer en, indien nodig, het vervolgtraject te verzorgen.