Beuvink Administraties

Accountacy & Fiscaal AdviesContact

Email: info@beuvinkadministraties.nl

Tel: 06 215 46 179

Wij zijn sinds oktober 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij zijn gevestigd aan de Gronausestraat 710, 7534 AM te Enschede
(in het Bedrijvencentrum Klooster Dolphia). 
Gelieve ook poststukken naar dit adres te sturen. 

De ingang bevindt zich aan de voorkant van het klooster. Bij de voordeur kunt u op het scherm, Beuvink Administraties, selecteren en aanbellen. Wij zullen de deur vanaf afstand voor u opendoen.  

Parkeren

U kunt als bezoeker achter het klooster kosteloos parkeren. Daarnaast bevindt zich op het parkeerterrein een fietsenstalling.

Route

Vanuit Enschede:
U rijdt richting Glanerbrug via de Gronausestraat, en vóórdat u het klooster voorbij rijdt, sla bij de stoplichten rechtsaf de Dolphiaweg in en vervolgens linksaf om het parkeerterrein te betreden. Dit geldt ook voor fietsers. 

Vanuit Glanerbrug:
U rijdt richting Enschede via de Gronausestraat, het klooster bevindt zich aan de linkerkant. U slaat bij de stoplichten vervolgens linksaf de Dolphiaweg in en vervolgens weer links om het parkeerterrein te betreden. 

Vanuit de parkeerplaats kunt u door het poortje naar de voorkant van het klooster lopen, waar zich de hoofdingang bevindt.